Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Vrijwilligersmarkt zaterdag 25 september 2010

 
Grijp uw kans om vrijwilligers te werven! Doe mee aan de Vrijwilligersmarkt Leudal op zaterdag 25 september 2010.

Het Steunpunt Vrijwilligers van Proteion Welzijn heeft ondermeer als taak het werven en bemiddelen van vrijwilligers voor verenigingen/organisaties. In dit kader organiseert het Steunpunt in samenwerking met gemeente Leudal op zaterdag 25 september 2010 van 14.00 tot 18.00 uur een vrijwilligersmarkt in Baexem.
De vrijwilligersmarkt valt samen met de Culinaire Markt in Baexem. Dit staat garant voor veel bezoekers.

De vrijwilligersmarkt biedt organisaties de gelegenheid zich te presenteren en tevens om nieuwe vrijwilligers te werven.
Voor de presentatie van uw organisatie stelt de gemeente Leudal gratis een marktkraam ter beschikking. Het Steunpunt Vrijwilligers en de gemeente Leudal zullen zorgen voor publiciteit rondom dit evenement. De organisaties zorgen zelf voor de inrichtingen van de kramen en de bemanning ervan. Ook is er de mogelijkheid om op het plein uw activiteiten te presenteren bv met sport, toneel, doe-activiteiten.
Dus ben creatief, in overleg is veel mogelijk.

Organisaties die zich voor de vrijwilligersmarkt aanmelden, zijn ’s avonds ook uitgenodigd voor het informele samenzijn met een hapje en een drankje.

U kunt zich tot 1 september 2010 aanmelden door het Aanmeldingsformulier vwmarkt 2010-9-25.doc in te vullen en te mailen naar  paulinejorissen@proteion.nl