Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Vrijwilligerswerk biedt mogelijkheden!

 
Vrijwilligerswerk is leuk om te doen en levert nieuwe contacten en uitdagingen op. U kunt doen waar u goed in bent of nieuwe dingen leren. Tijdelijk vrijwilligerswerk kan ook een opstapje zijn naar een vaste baan, om ervaring op te doen en het CV aan te vullen.

Vrijwilligerswerk kan uiteraard ook naast uw beroepsmatige werk. Vrijwilligerswerk is een zeer zinnige tijdsbesteding; u blijft actief in het leven staan als u na uw pensionering “niets meer te doen” hebt. Wat uw beweegredenen ook zijn, vrijwilligerswerk levert altijd wat op en is gewoon leuk om te doen! Aarzel daarom niet en kom kijken welke mogelijkheden klikleudal heeft. Ook als u nog niet precies weet wat u zoekt bent u welkom, we kunnen samen kijken naar vrijwilligerswerk dat bij u past. U bent van harte welkom!Meld uw vacatures!
Op zoek naar vrijwilligers voor korte klussen of voor langduriger werkzaamheden voor uw organisatie? Meldt uw vacature aan bij klikleudal.nl; wekelijks schrijven nieuwe vrijwilligers zich in die misschien voor uw organisatie actief kunnen worden. Ook als u informatie wilt over de werkwijze van klikleudal.nl of over andere zaken aangaande het vrijwilligerswerk, bent u hartelijk welkom.

Waar is klikleudal.nl actief?
Klikleudal.nl is actief in Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast plaatsen ook organisaties uit omliggende gemeenten regelmatig vacatures bij klikleudal.nl.