Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Proteion Welzijn en gemeente Leudal in actie voor NL DOET

 
Op vrijdag 18 maart 2011 heeft burgemeester Arno Verhoeven van de gemeente Leudal samen met de wethouders en overige medewerkers van de gemeente vrijwilligerswerk gedaan in het kader van de landelijke actie NL Doet. De burgemeester schonk koffie voor de bewoners van Ouderencentrum Beek en Bos in Heythuysen.

Wethouders
De bewoners van Ouderencentrum Beek en Bos waren blij verrast door deze bijzondere service van de burgemeester in het kader van NL Doet. Na de koffieronde hielp hij nog mee met de voorbereidingen voor de lunch.
Wethouders Jo Smolenaars en Paul Vogels en gemeentesecretaris Alphons Rikken hebben de handen uit de mouwen gestoken bij Zorgboerderij Heijerhof in Baexem en wethouder Joerie Minses en medewerkers hebben een buitenklus geklaard bij de werkschuur van Elivagar. Wethouder Mart Janssen en medewerkers hebben bij De Heisterkes te Haelen rolstoelpaden aangelegd. De overige medewerkers van de gemeente hebben schilderwerkzaamheden verricht in een zestal woningen van Care Village op Proteion Hornerheide.

Burgemeester Verhoeven schenkt koffie en serveert lunch

Organisatie
De organisatie van NL Doet in de gemeente Leudal is in handen van de gemeente Leudal en Proteion Welzijn. Doel van NL Doet is het vrijwilligerswerk en de vrijwilligers in de schijnwerpers te zetten. Ook in 2012 zal de gemeente meedoen aan de actie NL Doet. Mensen die vrijwilligerswerk willen doen in de gemeente en organisaties die vrijwilligersklussen hebben, kunnen zich aanmelden bij Steunpunt Vrijwilligerswerk in Baexem via telefoon (0475) 453 033 of zich inschrijven op de digitale vacaturebank www.klikleudal.nl

In het kader van NL Doet aan de slag bij Elivagar