Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Imago; Hoe “verkoop” ik mijn organisatie?

 
In het kader van het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk biedt het Steunpunt Vrijwilligers van Proteion Welzijn in samenwerking met de gemeente Leudal u een workshop aan met als titel: Imago; Hoe “verkoop” ik mijn organisatie?

Vraagt u zich wel eens af hoe u meer nieuwe leden of vrijwilligers kunt krijgen? Of hoe u het beeld dat mensen van uw organisatie hebben, kunt beïnvloeden?

Ontdek met wat voor tips en trucs uw organisatie beter in beeld komt! Mensen hebben tegenwoordig een groot vrijetijdsaanbod om uit te kiezen, dus ook als het om vrijwilligerswerk gaat. Hoe komt het dat iemand voor een bepaalde organisatie kiest? Wat maakt een organisatie aantrekkelijk?

In deze workshop leert u hoe u het beeld dat mensen van uw organisatie hebben, positief kunt beïnvloeden. Denk daarbij aan de mensen die al betrokken zijn bij uw organisatie én aan potentiële vrijwilligers, buurtbewoners, samenwerkingspartners, de gemeente, etc. Er wordt aandacht besteed aan imago en identiteit, communicatie en het werven en behouden van vrijwilligers. U krijgt met deze workshop meer inzicht in en op uw organisatie! U gaat met praktische voorbeelden en tips naar huis die direct toepasbaar zijn.

De workshop wordt verzorgd door mevrouw P. Prinssen. Zij werkt bij adviesbureau Move Me Advies Welzijn. Zij is al jaren actief op het gebied van het vrijwilligerswerk in Limburg.

Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen aan deze workshop. Per organisatie maximaal 2 deelnemers.

Datum en locatie:

Dinsdag 17 mei 2011
Proteion Welzijn, Dorpstraat 32 te Baexem

Tijd:

19.15 - 19.30 uur ontvangst
19.30 - 22.00 uur workshop

Aanmelden:

Voor zondag 1 mei 2011 bijgaand inschrijfformulier retourneren naar of via e-mail paulinejorissen@proteion.nl Maximaal 2 deelnemers per organisatie

Deelname:

Deelname is gratis maar niet vrijblijvend. Indien u toch verhinderd bent, kunt u zich uiterlijk 24 uur van tevoren afmelden of een vervanger sturen. Bij niet tijdig afmelden moeten wij u helaas € 10,- in rekening brengen.

Download inschrijfformulier