Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Steunpunt Vrijwilligers Leudal organiseert workshop “Leren van elkaar”

 
Worstelt uw vereniging al jaren om voldoende vrijwilligers te krijgen om alles draaiende te houden, terwijl andere verenigingen ogenschijnlijk moeiteloos vrijwilligers binnenhalen? Dan heeft u zich ongetwijfeld wel eens de vraag gesteld: Hoe doen ze dat toch? Of heeft uw vereniging een methode ontwikkeld om vrijwilligers te krijgen en te houden die werkt en wilt u deze kennis delen?

Tips en ideeën uitwisselen
Het Steunpunt Vrijwilligers Leudal biedt u de workshop “Leren van elkaar” aan waarin tips en ideeën worden uitgewisseld onder (bestuurs-)leden van vrijwilligersorganisaties. U zult er versteld van staan met hoeveel tips en trucs u naar huis gaat! De workshop vindt plaats op woensdag 19 september 2012 van 19.15 tot 22.00 uur bij Proteion Welzijn, Dorpstraat 32 te Baexem. Aanmelden kan tot 1 september 2012 telefonisch op tel. 0475-453033 of via e-mail paulinejorissen@proteion.nl. Er kunnen max. 20 personen deelnemen aan deze workshop. Per organisatie geldt een maximum van 2 deelnemers.

Vrijwilligers vinden en binden
Op deze avond krijgt u informatie over hoe u vrijwilligers vindt en bindt en elkaar versterkt. Centraal hierin staat het leren van elkaar. We doen dit op een leuke, (inter)actieve manier om zoveel mogelijk te halen en te brengen. Aan het eind van de avond gaat u vol inspiratie en goede ideeën naar huis.

Landelijk programma
“Leren van elkaar” is een landelijk programma ontwikkeld door het Verwey-Jonker instituut. De workshop wordt verzorgd door mevrouw P. Prinssen, werkzaam bij adviesbureau Move Me Advies Welzijn. Mevrouw Prinssen is al jaren actief op het gebied van het vrijwilligerswerk in Limburg.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze workshop kunt u contact opnemen op maandag en woensdag van 8.30 tot 16.30 uur en op donderdag- en vrijdagochtend van 8.30 tot 12.30 uur met het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Dorpstraat 32, Baexem, tel.0475-453033, e-mail paulinejorissen@proteion.nl.