Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Gratis NL DOET-workshop groot succes

 
De gratis NL DOET-workshop die donderdagavond 5 januari jl. plaats vond in Baexem en georganiseerd werd door het Steunpunt Vrijwilligers Leudal, is een groot succes geworden. De workshop was een steuntje in de rug om organisaties te helpen met het opzetten van een leuke en geschikte NL DOET-activiteit.

Ook Leudal omarmt NL DOET en wil het vrijwilligerswerk promoten en de mensen kennis laten maken met allerlei vormen van vrijwilligerswerk. Daarom is het van belang dat vrijwilligersorganisatie meedoen met NL DOET! Op 16 en 17 maart 2012 organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden vrijwilligersorganisaties in het land NL DOET. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. De actie zet de vrijwillige inzet in de spotlights en activeert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Leuke klussen
De gratis workshop bleek een groot succes te zijn. Onder de deelnemers aan de workshop onder meer verschillende organisaties uit Leudal en zelf enkele organisaties uit Roermond. Er werd op een creatieve manier nagedacht en dat leverde leuke klussen op en tips voor de dagindeling op 16 en 17 maart.

Meer informatie
Voor meer informatie over NL Doet kunt u een kijkje nemen op www.nldoet.nl/leudal of contact opnemen met Steunpunt Vrijwilligers Leudal, 0475-453033.
 

 Wethouder Joerie Minses en medewerkers verrichten een buitenklus bij de werkschuur van Elivagar (2011)