Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Mee-denkers en mee-doeners gezocht voor SWAP-Leudal!

 
SWAP-Leudal is een jaarlijkse maatschappelijke beursvloer voor bedrijven, instellingen, verenigingen en clubs in Leudal. SWAP-Leudal is een lokaal netwerkevenement waar maatschappelijke behoeften met gesloten beurzen worden verhandeld: Kansen op ondersteuning in de vorm van menskracht, faciliteiten, kennis of goederen. SWAP is een initiatief van de Gemeente Leudal, uitgevoerd door Synthese in samenwerking met lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties.

De editie 2016 zal op donderdagavond 21 april a.s. worden georganiseerd in het gemeentehuis Leudal in Heythuysen. De voorbereidende workshop voor deelnemers staat gepland voor maandagavond 21 maart a.s. op dezelfde locatie.

Om e.e.a. in goede banen te leiden in de werkgroep SWAP-Leudal op zoek naar vrijwilligers voor de volgende taken/rollen:

Werkgroepleden SWAP: Heb je een goed ontwikkeld organisatievermogen en wil je dat inzetten om samen met anderen de organisatie van dit evenement op je nemen: we maken graag kennis met je!

< >: een dergelijk evenement vraagt veel communicatie. We kunnen daarbij nog wel wat hulp gebruiken. Ben je redelijk op je gemak als je bezig bent met het beheer van een website en diverse social media en wil je ons daarin adviseren én wil meedoen in de uitvoering: meld je dan bij ons aan!

Bemensing rekenkamer: Op 21 april worden alle gesloten matches geregistreerd in een ’rekenkamer’. Voor deze avond zoeken we nog 2 vrijwilligers die administratieve ondersteuning willen verlenen. Mogen wij op jou rekenen!

Vrijwilligers voor algehele ondersteuning op 21 maart en/of 21 april. Er is altijd veel regelwerk vooraf, tijdens en na een evenement. We zoeken enkele vrijwilligers die willen meedoen in de uitvoering. Doe jij met ons mee?

Interesse of meer informatie nodig:  mail dan naar swap@synthese.nl .

Wij nemen dan contact met je op.