Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

De grootste vrijwilligersactie van Nederland!

 
Op 10 en 11 maart 2017 organiseert het Oranjefonds het evenement NLdoet. Met het organiseren van de grootste vrijwilligersactie van Nederland worden mensen gemotiveerd om één dag te ervaren hoe leuk en uitdagend vrijwilligerswerk kan zijn.

Zowel vrijwilligers als organisaties kunnen zich opgeven om een steentje bij te dragen aan dit evenement. Organisaties kunnen klussen aanbieden, de organisatie promoten en vrijwilligers werven. Daarnaast kunnen zij een financiële bijdrage ontvangen van het Oranjefonds.

‘Vrijwilligers zijn het hart van vele sociale initiatieven’

In de spotlight
NLdoet is enorm belangrijk om vrijwilligerswerk in de spotlight te zetten. Volgens het Oranjefonds zijn vrijwilligers het hart van vele sociale initiatieven. Bovendien stimuleert NLdoet het imago van vrijwilligerswerk. Naast het helpen van mensen kan vrijwilligerswerk zorgen voor betrokkenheid en positiviteit in de maatschappij. In 2016 werd een recordaantal van 350.000 Nederlandse vrijwilligers bereikt die meededen met de vrijwilligersactie. Heeft u interesse om zich aan te melden als vrijwilliger of organisatie voor NLdoet 2017? Kijk dan op www.nldoet.nl en bekijk hier de editie van 2016.