Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Tel mee met Taal: Volg een gratis taalcursus bij jou in de buurt!

 
Ken je iemand die een duwtje in de rug kan gebruiken door middel van een taalcursus? Vertel hen over deze cursus. Het is nooit te laat om beter te leren lezen en te schrijven.

Lezen en schrijven is niet voor iedereen even gemakkelijk. Voor veel mensen is het lezen van veiligheidsvoorschriften of bijsluiters, het invullen van een formulier of schrijven van een sollicitatiebrief een groot probleem. Ook lukt het niet iedereen om (klein)kinderen te helpen bij hun huiswerk.Je beseft niet hoe vaak je het op een dag nodig hebt om goed en begrijpelijk te kunnen lezen en schrijven.

Vanaf 14 februari 2017 start in Leudal een cursus ‘Tel mee met Taal’. Het zijn dertig bijeenkomsten van 2 uur in de bibliotheek van Heythuysen. Kent u iemand die beter wil leren lezen en schrijven? Bekijk rechts in het menu de flyer voor meer informatie (klik voor een grotere versie) en wijs hem of haar op deze cursus. Neem contact op met Toos Jenniskens van Stichting Bibliocenter. Telefoon 088-2432022 of stuur een e-mail naar c.jenniskens@bibliocenter.nl