Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Bijeenkomst 3 oktober 2018

 
In het kader van de Week tegen Eenzaamheid, organiseren Klikleudal, Algemeen Maatschappelijk Werk Midden Limburg en zorgcentrum St. Elisabeth op woensdag 3 oktober 2018 een activiteit.

Wil je dat er iemand echt naar jou uitkijkt?
Ga dan samen met ons op zoek!

Zou je graag iets voor iemand anders willen betekenen, maar weet je niet precies hoe je dit kunt aanpakken? Op woensdag 3 oktober 2018 gaan wij je hierbij helpen! Van 9.30 – 11.30 uur is iedereen die op zoek is naar een fijne en zinvolle invulling van zijn tijd, van harte welkom in het Pesthuisje, gelegen in de tuin van zorgcentrum St. Elisabeth aan de Sint Elisabethsdreef 1 in Haelen. Wij bieden je de mogelijkheid om kennis te maken met een aantal vormen van vrijwilligerswerk in de gemeente Leudal bij mensen met een beperking, vluchtelingen en ouderen. Voel je je hierna echt aangesproken om aan de slag te gaan? Of wil je eerst meer informatie over de mogelijkheden die er voor jou zijn met je eigen wensen en mogelijkheden? Er is volop de gelegenheid om in gesprek te gaan met enkele organisaties die wel op zoek zijn naar jou. Of je gaat ter plekke, samen met het Steunpunt Vrijwilligers Klikleudal, op zoek naar een geschikte openstaande vacature die helemaal past bij jou.

Je bent ook van harte welkom als je zelf graag eens een bezoekje zou willen ontvangen van iemand, maar niet weet hoe je dit zou moeten aanpakken. Misschien lukt het op deze dag of krijg je wat tips om zelf op zoek te gaan.
Onder het genot van een kopje koffie met vlaai, proberen wij zoveel mogelijk mensen met elkaar in contact te brengen! Meld je aan vóór 1 oktober 2018 via klikleudal@proteion.nl of bel met Klikleudal via tel. 06-52875046. Deze activiteit valt in de Week tegen Eenzaamheid.