Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Organisaties

Wat kan klikleudal.nl voor uw organisatie betekenen?
Blijven er in uw organisatie geregeld taken liggen omdat de menskracht ontbreekt? Op klikleudal.nl zoeken actieve en gemotiveerde mensen passend en uitdagend vrijwilligerswerk. Mensen die graag aan de slag willen in uw organisatie.

Als u een non-profit organisatie vertegenwoordigt en binnen uw organisatie behoefte heeft aan een of meer vrijwilligers kunt u terecht bij de vacaturebank van het Steunpunt. Deze vacatures mogen uiteraard geen betaald werk betreffen. |

Hoe werkt klikleudal.nl?
Organisaties en verenigingen die vacatures willen plaatsen op deze site dienen zich eerst te registreren. Klik daartoe links op het scherm op “Organisaties” en daarna op “Aanmelden”. Na uw aanmelding ontvangt u per omgaande een wachtwoord waarmee u kunt inloggen.

Uit ervaring is gebleken dat een persoonlijke aanpak de beste match voor organisatie en vrijwilliger oplevert. Daarom volgt na de inschrijving, indien gewenst, een kennismakingsgesprek tussen de contactpersoon van uw organisatie en klikleudal.nl.
Uit het grote vrijwilligersbestand maakt de ervaren coördinator van klikleudal.nl vervolgens een voorselectie van een of meer vrijwilligers die de coördinator persoonlijk bij uw organisatie voorstelt.

Hoe snel is een vacature van een organisatie ingevuld?
Het plaatsen van een vacature is geen garantie dat er ook een geschikte vrijwilliger reageert. De vrijwilligersvacaturebank is één van de middelen in de zoektocht naar nieuwe vrijwilligers.

Inlogcode kwijt?
Neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligers.

Klikleudal.nl is actief in Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel.
Daarnaast plaatsen ook organisaties uit omliggende gemeenten regelmatig vacatures bij klikleudal.nl.