Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Uw Keuze

Activiteitenondersteuner

Vacaturenummer
LEU000754
Doelgroep
Jeugd en Jongeren
Organisatie
Spirare Talent Valley
Doelstelling organisatie
Onder de naam Spirare Talent Valley begeleidt Spirare (hoog)begaafde jongeren met als doel het reactiveren van deze jongeren zodat zij weer volwaardig kunnen deelnemen aan onze maatschappij. De begeleiding is er op gericht om de jongeren intrinsiek te motiveren. Het intrinsiek motiveren vindt haar basis in het faciliteren van de eigen ambitie en interesse, en in het bieden van een omgeving waarin de jongeren zich gezien en begrepen voelen.
Taakinformatie
Spirare kent een grote verscheidenheid aan activiteiten: creatief (schilderen, textiel, lifestyle, design), muziek, sport, gaming & programmeren, elektronica, auto's, houtbewerking, onderhoud tuinen. Eigenlijk alles wat je kunt bedenken is mogelijk bij ons als het gaat om jouw passie. Dus ook Japans, sterrenkunde, filosofie, spellen, ... We zijn op zoek naar vrijwilligers die hun kennis, passies, hobby's en interesses willen delen met onze jongeren en het leuk vinden deze jongeren te inspireren. Dit kan eenmalig zijn of iedere week, enkele uren of hele dagen. Daarnaast kunnen wij altijd vrijwilligers gebruiken die als chauffeur met onze busjes willen rijden om de jongeren naar en van het station te brengen. Ook vrijwilligers voor het tuinonderhoud zijn meer dan welkom. Ben jij geïnteresseerd? Geef dan je interesse aan in een mail en beschrijf hierin wat jij als vrijwilliger kan aanbieden. Wij zullen dan contact met jou opnemen. Ons e-mailadres is secretariaat@spirare.org.
Eisen
Passie voor en kennis van de activiteiten die jij als vrijwilliger inbrengt. Begrip voor de problematiek van onze jongeren. Enthousiast kunnen overdragen van jouw vaardigheden en kennis.
Werkadres
Aan de Heibloem 5
6089 NN
Heibloem
0627872773
Contactpersoon vacature
Secretariaat
Contactpersoon bereikbaar
werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur
Welke doelgroep
jongeren
Groepsgrootte doelgroep
1 tot 5
Leeftijdscategorie doelgroep
4 en 20 jaar
Duur vrijwilligerswerk
In overleg
Werktijden
Tussen 9:30 uur t/m 15:45 uur
Minimum aantal uren
3 uur
Aantal vrijwilligers
Meerdere
Gewenst geslacht vrijwilliger
N.v.t.
Gewenste ervaring
Ervaring door interesse, hobby of professioneel
Gewenste eigenschappen
Passie voor discipline, hobby of specialiteit
Leeftijd vrijwilliger
Alle leeftijden welkom
Proefperiode
Ja
Te weten
Spirare is een bijzondere organisatie waar iedereen gezien wordt en de medewerkers veel voldoening halen uit de activiteiten.
Reiskostenvergoeding
Ja
Onkostenvergoeding
Nee
Begeleiding
Ja
Hoe wordt de vrijwilliger ingewerkt
Na een eerste kennismaking en een wederzijdse intentie om samen jouw bijdrage in de organisatie te introduceren, wordt je door collega's bekend gemaakt met de organisatie en de verschillende gebouwen. Vervolgens geven we je veel ruimte in de wijze waarop jij jouw bijdrage aanbiedt en geven we waar mogelijk hierbij ondersteuning.
Vrijwilligers - overeenkomst
Nee