Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Uw Keuze

Maatje 1 op 1 contact

Vacaturenummer
LEU000654
Doelgroep
Gehandicapten
Organisatie
St. Anna
Doelstelling organisatie
St. Anna biedt verblijf, ondersteuning, advies en begeleiding aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking en/of hun familie, voornamelijk in de regio Noord- en Midden-Limburg. De ondersteuning kan plaatsvinden op verschillende gebieden: van wonen, werken, dagbesteding en vrijetijdsbesteding tot behandeling, begeleiding en crisisopvang. De centrumlocatie in Heel bestaat uit woningen, activiteitencentra en ondersteunende diensten. Hiernaast beschikt St. Anna over een gevarieerd aanbod aan woningen op diverse locaties in Limburg.
Taakinformatie
Deze vrolijke man van 55 jaar, houdt enorm van fietsen en van gezelligheid. Het liefst zou hij dit samen met jou doen. Op woensdagmiddag heeft hij hier de meeste tijd voor, maar ook op zaterdagmiddag zou dat prima kunnen. Hij houdt ervan om ergens gezellig tussendoor wat te gaan drinken en zal je dan zeker trakteren. Maar hij vind het ook leuk om soms zelf wat mee te nemen en dit lekker ergens op een bankje op te eten. Natuurlijk vergeet hij jou daarbij zeker niet. Hij is mobiel, heeft een driewieler en is verkeersveilig. Wonen doet hij in een groep met 6 andere bewoners.
Eisen
De voorkeur voor gezelschap gaat uit naar een fitte man vanaf 30 jaar, die een luisterend oor kan bieden, trouw is en vooral enthousiast. Een rustige en duidelijke manier van praten is ook erg belangrijk in de communicatie met hem. Ben je in het bezit van een fiets en spreekt deze vacature je aan…laat dan gauw van je horen…... Er is ten alle tijden begeleiding in de buurt waar je op kan terug vallen, of waar je met je vragen terecht kan. Wij respecteren de voorschriften van het RIVM in de bestrijding tegen het Corona-virus.
Werkadres
Heerepad 17
6097 DJ
Heel
06-51865204
Contactpersoon vacature
Margo Abels
Contactpersoon bereikbaar
dinsdag t/m vrijdag
Welke doelgroep
mensen met een verstandelijke beperking
Groepsgrootte doelgroep
7
Leeftijdscategorie doelgroep
volwassenen
Duur vrijwilligerswerk
onbepaald
Werktijden
in overleg
Minimum aantal uren
in overleg
Aantal vrijwilligers
1
Gewenst geslacht vrijwilliger
Man
Gewenste ervaring
n.v.t.
Gewenste eigenschappen
n.v.t.
Leeftijd vrijwilliger
30-70 jaar
Proefperiode
Ja
Reiskostenvergoeding
Ja
Onkostenvergoeding
Ja
Begeleiding
Ja
Hoe wordt de vrijwilliger ingewerkt
Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor onze cliënten. Je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van het bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk beperkte mensen. Naaste een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënterende gesprek.
Vrijwilligers - overeenkomst
Ja