Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Uw Keuze

Maatje 1 op 1 contact

Vacaturenummer
LEU000708
Doelgroep
Gehandicapten
Organisatie
St. Anna
Doelstelling organisatie
St. Anna biedt verblijf, ondersteuning, advies en begeleiding aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking en/of hun familie, voornamelijk in de regio Noord- en Midden-Limburg. De ondersteuning kan plaatsvinden op verschillende gebieden: van wonen, werken, dagbesteding en vrijetijdsbesteding tot behandeling, begeleiding en crisisopvang. De centrumlocatie in Heel bestaat uit woningen, activiteitencentra en ondersteunende diensten. Hiernaast beschikt St. Anna over een gevarieerd aanbod aan woningen op diverse locaties in Limburg.
Taakinformatie
Gezocht : een enthousiaste vrijwilliger voor onze meervoudig gehandicapte zoon van 17 jaar. Hij is autistisch, licht verstandelijk beperkt en rolstoelafhankelijk. Een meestal vrolijke gezellige jongen die vanwege zijn autisme veel behoefte heeft aan duidelijkheid, structuur en gevoel van veiligheid. Hij houdt van (kleine) uitjes, uitstapjes met het OV en is groot fan van Limburgse dialect-muziek. Een vergoeding is bespreekbaar. Interesse ? Neem contact met ons op.
Eisen
Vanwege de complexiteit van zijn beperking is een achtergrond in de zorg en (ruime) kennis van autisme noodzakelijk om tijdig te herkennen als hij ergens mee zit en vanwege zijn lichamelijke beperkingen.
Werkadres
Panheelderweg 3
6097 AH
Heel
06-51865204
Contactpersoon vacature
Margo Abels
Contactpersoon bereikbaar
dinsdag tot en met vrijdag
Welke doelgroep
mensen met een verstandelijke beperking
Groepsgrootte doelgroep
(-)
Leeftijdscategorie doelgroep
(-)
Duur vrijwilligerswerk
onbepaald
Werktijden
in overleg
Minimum aantal uren
in overleg
Aantal vrijwilligers
1
Gewenst geslacht vrijwilliger
N.v.t.
Gewenste ervaring
achtergrond in de zorg
Gewenste eigenschappen
(ruime) kennis van autisme noodzakelijk
Leeftijd vrijwilliger
(-)
Proefperiode
Ja
Reiskostenvergoeding
Ja
Onkostenvergoeding
Ja
Begeleiding
Ja
Hoe wordt de vrijwilliger ingewerkt
Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliƫnten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriƫnteerde gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!
Vrijwilligers - overeenkomst
Ja