Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Uw Keuze

Activiteitenondersteuner

Vacaturenummer
LEU000566
Doelgroep
Gehandicapten
Organisatie
St. Anna
Doelstelling organisatie
St. Anna biedt verblijf, ondersteuning, advies en begeleiding aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking en/of hun familie, voornamelijk in de regio Noord- en Midden-Limburg. De ondersteuning kan plaatsvinden op verschillende gebieden: van wonen, werken, dagbesteding en vrijetijdsbesteding tot behandeling, begeleiding en crisisopvang. De centrumlocatie in Heel bestaat uit woningen, activiteitencentra en ondersteunende diensten. Hiernaast beschikt St. Anna over een gevarieerd aanbod aan woningen op diverse locaties in Limburg.
Taakinformatie
Maatje voor jongeman van 23 jaar. Hallo ik ben een vrolijke man van 23 jaar en zal het leuk vinden om een maatje te hebben.Het maakt niet uit of je nu een man of een vrouw bent, ik ben blij met allebei. Ik hou van gezelligheid en vind het heel erg leuk om met mijn maatje te gaan wandelen, fietsen enz. Maar ook om leuke dingen op de groep te doen. Ik woon in een groep van 7 jongens met een licht verstandelijke beperking op Julianastraat 22. Deze jongensgroep is heel gezellig. Kun jij je eens in de maand een uurtje vrij maken voor mij om samen leuke dingen te doen? Dan schrijf maar heel snel om deze vrolijke man te leren kennen.
Eisen
Ben jij gezellig, grappig en heb je humor? Ben jij op zoek naar een dankbare en gezellige tijdsbesteding? Dan is dit een match voor jou en hoef je niet verder te zoeken. De groepsbegeleiding ondersteunt je in de begeleiding naar de bewoner. Zij maken afspraken en onderhouden het contact met je. In overleg met de bewoner en groepsbegeleiding worden de momenten van vrijwilligerswerk afgesproken. In het bezit zijn van een rijbewijs en eigen auto is gewenst, doch niet noodzakelijk.
Werkadres
Julianastraat 22
6097 BW
Heel
0475-579921
Contactpersoon vacature
Margo Abels
Contactpersoon bereikbaar
di t/m vrij
Welke doelgroep
mensen met een licht verstandelijke beperking
Groepsgrootte doelgroep
7
Leeftijdscategorie doelgroep
jong volwassen
Duur vrijwilligerswerk
onbepaald
Werktijden
in overleg
Minimum aantal uren
in overleg
Aantal vrijwilligers
1
Gewenst geslacht vrijwilliger
N.v.t.
Gewenste ervaring
n.v.t.
Gewenste eigenschappen
n.v.t.
Leeftijd vrijwilliger
n.v.t.
Proefperiode
Ja
Te weten
n.v.t.
Reiskostenvergoeding
Ja
Onkostenvergoeding
Ja
Begeleiding
Ja
Hoe wordt de vrijwilliger ingewerkt
Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliƫnten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriƫnteerde gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!
Vrijwilligers - overeenkomst
Ja