Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Uw Keuze

Activiteitenondersteuner

Vacaturenummer
LEU000472
Doelgroep
Gehandicapten
Organisatie
St. Anna
Doelstelling organisatie
St. Anna biedt verblijf, ondersteuning, advies en begeleiding aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking en/of hun familie, voornamelijk in de regio Noord- en Midden-Limburg. De ondersteuning kan plaatsvinden op verschillende gebieden: van wonen, werken, dagbesteding en vrijetijdsbesteding tot behandeling, begeleiding en crisisopvang. De centrumlocatie in Heel bestaat uit woningen, activiteitencentra en ondersteunende diensten. Hiernaast beschikt St. Anna over een gevarieerd aanbod aan woningen op diverse locaties in Limburg.
Taakinformatie
Wij zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om binnen de groep een gezamenlijke activiteit te doen, dit kan en mag ook individueel met een cliënt. De activiteiten kunnen heel divers zijn, ook op verzoek van de cliënt( en) kan er iets ondernomen worden. Denk hierbij aan bijv. wandelen, fietsen, koken, bakken, voetballen, een babbeltje tijdens een kop koffie.. een gezelschapsspel. Het liefst hebben wij een mannelijk persoon in de leeftijd vanaf 30 jaar en ouder als vrijwilliger. Onze cliënten zijn nl merendeels jongens, LVB, en vinden het leuk om met een man over zaken te kletsen waar wij vrouwen minder verstand van hebben.
Eisen
De persoon is enthousiast, spontaan, verzorgd, en ondernemend. Iemand met pit.
Werkadres
Julianastraat 20
6097 BW
Heel
0475-579921
Contactpersoon vacature
Margo Abels
Contactpersoon bereikbaar
di t/m vrij
Welke doelgroep
licht verstandelijke beperking
Groepsgrootte doelgroep
7
Leeftijdscategorie doelgroep
tussen 17 en 29 jaar
Duur vrijwilligerswerk
onbepaald
Werktijden
in overleg
Minimum aantal uren
in overleg
Aantal vrijwilligers
1
Gewenst geslacht vrijwilliger
N.v.t.
Gewenste ervaring
n.v.t.
Gewenste eigenschappen
n.v.t.
Leeftijd vrijwilliger
vanaf 30 jaar
Proefperiode
Ja
Reiskostenvergoeding
Ja
Begeleiding
Ja
Hoe wordt de vrijwilliger ingewerkt
Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!
Vrijwilligers - overeenkomst
Ja