Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Uw Keuze

Educatie, informatica, media, publiciteit

Vacaturenummer
LEU000534
Doelgroep
Ouderen
Organisatie
SeniorWeb
Doelstelling organisatie
SeniorWeb vindt de digitale samenleving een verrijking van het dagelijks leven van senioren. Daarom werkt SeniorWeb samen met ruim 3.000 vrijwilligers, zelf ook senioren, die wij Ambassadeurs noemen. Als generatiegenoten zijn zij immers als geen ander in staat senioren digitaal wegwijs te maken. SeniorWeb is een vereniging zonder winstoogmerk. Momenteel heeft SeniorWeb ca. 150.000 leden. Het lidmaatschap van SeniorWeb is een combinatie van informatie, educatie en hulp.
Taakinformatie
Als PCHulp aan Huis-vrijwilliger verhelpt u problemen met zowel computers als tablets en smartphones bij SeniorWeb-leden thuis. U verricht hierbij geen reparaties aan apparaten of hardware.
Eisen
SeniorWeb is in de gemeente Leudal op op zoek naar vrijwilligers (m/v 50+) die sterk zijn in het oplossen van computerproblemen én het leuk vinden om mensen te helpen. U hebt goede kennis van Windows-, Apple- of Androidsystemen of combinaties daarvan. U bent representatief, en sociaal en communicatief sterk. U weet vragen zo te stellen, dat u het probleem goed kunt vaststellen en de juiste hulp kunt bieden. Ook bent u geduldig en bereid tot het geven van uitleg bij uw hulp. U speelt daarbij in op het kennisniveau van het SeniorWeb-lid dat u helpt. Het kunnen geruststellen is belangrijk in deze functie.
Werkadres
nvt
nvt
nvt
nvt
Contactpersoon vacature
Tessa Snippers
Contactpersoon bereikbaar
+31302769951
Welke doelgroep
Senioren
Groepsgrootte doelgroep
nvt
Leeftijdscategorie doelgroep
60+
Duur vrijwilligerswerk
Onbepaald
Werktijden
Flexibel
Minimum aantal uren
4 uur
Aantal vrijwilligers
4
Gewenst geslacht vrijwilliger
N.v.t.
Gewenste ervaring
zie boven
Gewenste eigenschappen
zie boven
Leeftijd vrijwilliger
50+
Proefperiode
Ja
Reiskostenvergoeding
Ja
Onkostenvergoeding
Ja
Begeleiding
Ja
Hoe wordt de vrijwilliger ingewerkt
Kennismaking en voorbereiding op eerste hulpvragen.
Vrijwilligers - overeenkomst
Ja