Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Uw Keuze

Technisch, klussen

Vacaturenummer
LEU000760
Doelgroep
Jeugd en Jongeren
Organisatie
Spirare Talent Valley
Doelstelling organisatie
Onder de naam Spirare Talent Valley begeleidt Spirare (hoog)begaafde jongeren met als doel het reactiveren van deze jongeren zodat zij weer volwaardig kunnen deelnemen aan onze maatschappij. De begeleiding is er op gericht om de jongeren intrinsiek te motiveren. Het intrinsiek motiveren vindt haar basis in het faciliteren van de eigen ambitie en interesse, en in het bieden van een omgeving waarin de jongeren zich gezien en begrepen voelen.
Taakinformatie
Spirare kent een grote verscheidenheid aan activiteiten: creatief (schilderen, textiel, lifestyle, design), muziek, sport, gaming & programmeren, elektronica, auto's, houtbewerking, onderhoud tuinen. Eigenlijk alles wat je kunt bedenken is mogelijk bij ons als het gaat om jouw passie. Dus ook Japans, sterrenkunde, filosofie, spellen, ... We zijn op zoek naar vrijwilligers die hun kennis, passies, hobby's en interesses willen delen met onze jongeren en het leuk vinden deze jongeren te inspireren. Dit kan eenmalig zijn of iedere week, enkele uren of hele dagen. Daarnaast kunnen wij altijd vrijwilligers gebruiken die als chauffeur met onze busjes willen rijden om de jongeren naar en van het station te brengen. Ook vrijwilligers voor het (tuin)onderhoud zijn meer dan welkom. Ben jij geïnteresseerd? Geef dan je interesse aan in een mail en beschrijf hierin wat jij als vrijwilliger kan aanbieden. Wij zullen dan contact met jou opnemen. Ons e-mailadres is secretariaat@spirare.org.
Eisen
Passie voor en kennis van de activiteiten die jij als vrijwilliger inbrengt. Begrip voor de problematiek van onze jongeren.
Werkadres
Aan de Heibloem 5
6089NN
Heibloem
06 27 87 27 73
Contactpersoon vacature
Secretariaat
Contactpersoon bereikbaar
9:00u t/m 17:00u
Welke doelgroep
Jongeren of zelfstandig tuinieren
Groepsgrootte doelgroep
1 tot 5
Leeftijdscategorie doelgroep
5 - 20
Duur vrijwilligerswerk
in overleg (1 uur tot hele dagen)
Werktijden
in overleg
Minimum aantal uren
3 uur
Aantal vrijwilligers
n.v.t.
Gewenst geslacht vrijwilliger
N.v.t.
Gewenste ervaring
Affiniteit met de betreffende activiteiten
Gewenste eigenschappen
in overleg
Leeftijd vrijwilliger
Alle leeftijden.
Proefperiode
Ja
Te weten
Spirare is een bijzondere organisatie waar iedereen gezien wordt en de medewerkers veel voldoening halen uit de activiteiten.
Reiskostenvergoeding
Ja
Onkostenvergoeding
Nee
Begeleiding
Ja
Hoe wordt de vrijwilliger ingewerkt
Na een eerste kennismaking en een wederzijdse intentie om samen jouw bijdrage in de organisatie te introduceren, wordt je door collega's bekend gemaakt met de organisatie en de verschillende gebouwen. Vervolgens geven we je veel ruimte in de wijze waarop jij jouw bijdrage aanbiedt en geven we waar mogelijk hierbij ondersteuning.
Vrijwilligers - overeenkomst
Nee