Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Vacaturebank

Klikleudal.nl, vrijwilligers voor mensen, is de website voor vrijwilligerswerk in de gemeente Leudal. Klikleudal.nl brengt de gemotiveerde vrijwilliger en organisaties en verenigingen die vacatures hebben bij elkaar. Klikleudal.nl ondersteunt het werven, matchen en bemiddelen van zowel vrijwilligers als organisaties en hun vacatures. Er zijn geen kosten verbonden aan inschrijving en/of bemiddeling op klikleudal.nl.

Gevarieerd functie aanbod
Activiteitenondersteuner, administratie, balie en receptie, algemene hulpdienst medewerker, bestuur/organisatie, buitenwerk, dieren en natuur, cultuur, sport en spel, educatie, informatica, media, publiciteit, gastvrouw/heer, beheer, huishoudelijk, verzorging, kinderopvang,  persoonlijke begeleiding, tafeltje dek je, technisch/klussen, thuisadministratie, vluchtelingenwerk/taalcoach. In het algemeen zijn veel van deze functies regelmatig of steeds beschikbaar.

Waar is klikleudal.nl actief?
Klikleudal.nl is actief in Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast plaatsen ook organisaties uit omliggende gemeenten regelmatig vacatures bij klikleudal.nl.

Eenvoudig inschrijven

Vrijwilligers
Vrijwilligers schrijven zich online in bij ‘Vrijwilligers gratis inschrijven’ en ontvangen per omgaande een bericht van ontvangst. Vervolgens worden ze uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met een consulent van klikleudal.nl.

Worden uw persoonlijke gegevens op de website getoond?
Nee, de gegevens van een ingeschreven vrijwilliger worden geheel vertrouwelijk behandeld en niet getoond op de site.

Organisaties
Organisaties en verenigingen dienen zich online eerst aan te melden bij ‘Organisaties aanmelden’. Ze ontvangen per omgaande een wachtwoord om in te inloggen en vacature(s) en/of project(en) aan te melden. Klikleudal.nl staat voor een persoonlijke aanpak. Daarom volgt na inschrijving een kennismakingsgesprek tussen de contactpersoon van de organisatie en een bemiddelaar van klikbergen.nl. Na een voorselectie worden een of meer vrijwilligers bij de organisatie voorgesteld.

Wie beheert de vacaturebank van klikleudal.nl?
Steunpunt Vrijwilligerswerk, onderdeel van Proteion.

Klikleudal.nl is een initiatief van Proteion.