Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Vrijwilligers

Zoekt u vrijwilligerswerk?
Vrijwilligerswerk is een spontane manier om nieuwe mensen en organisaties te leren kennen. Een vrijwilliger investeert in zichzelf en de maatschappij door zijn talenten en vaardigheden op een zinvolle manier in te zetten. Vrijwilligerswerk is dankbaar werk, leuk om te doen en niet weg te denken uit onze samenleving.

Wat krijgt u ervoor terug?
U doet vrijwilligerswerk om iets voor een ander te betekenen. Wat u daarvoor terug krijgt zijn de waardering, het gevoel zinvol bezig te zijn, en de ervaring die bijdraagt aan uw eigen ontwikkeling. Dat maakt vrijwilligerswerk onbetaalbaar. 

Vrijwilligerswerk
• mag geen vervanging zijn van betaald werk;
• mag niet verricht worden in een bedrijf;
• moet aanvullend zijn: als de vrijwilliger ermee stopt, mag dat geen wezenlijke problemen opleveren;
• is vrijwillig, maar niet vrijblijvend! Als u belooft een aantal uren per week in te zetten voor een bepaalde activiteit, wordt er op u gerekend.

Inschrijven is eenvoudig
Als u op deze pagina het inschrijvingsformulier online invult, ontvangt u per omgaande een bericht van ontvangst. Na uw inschrijving volgt er een persoonlijk kennismakingsgesprek met een consulent van klikleudal.nl.
 

Klikleudal.nl is actief in Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast plaatsen ook organisaties uit omliggende gemeenten regelmatig vacatures bij klikleudal.nl.

Meld u vandaag nog aan en zet een 1e stap naar aantrekkelijk vrijwilligerswerk!