Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Uw Keuze

Maatje 1 op 1 contact

Vacaturenummer
LEU000715
Doelgroep
Gehandicapten
Organisatie
St. Anna
Doelstelling organisatie
St. Anna biedt verblijf, ondersteuning, advies en begeleiding aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking en/of hun familie, voornamelijk in de regio Noord- en Midden-Limburg. De ondersteuning kan plaatsvinden op verschillende gebieden: van wonen, werken, dagbesteding en vrijetijdsbesteding tot behandeling, begeleiding en crisisopvang. De centrumlocatie in Heel bestaat uit woningen, activiteitencentra en ondersteunende diensten. Hiernaast beschikt St. Anna over een gevarieerd aanbod aan woningen op diverse locaties in Limburg.
Taakinformatie
Een vrolijke, gezellige vrouw van 55 jaar, is op zoek naar een vrijwilliger om samen leuke, kleine activiteiten te gaan doen. Ze houdt van wandelen, fietsen, uitstapjes maken enz. en geeft zelf heel duidelijk aan wat ze wil. Daarnaast vindt ze het superleuk dat je voor haar komt, het stukje individuele aandacht staat voorop. Onze bewoonster is mobiel en kan goed en duidelijk praten. Ze zal gezellig met je kletsen over allerlei onderwerpen die haar bezig houden. Een vrouw heeft de voorkeur i.v.m. activiteiten die bij haar aansluiten, maar een man die deze activiteiten ook leuk vindt, is ook van harte welkom. Onze bewoonster heeft een verstandelijke beperking en is gemakkelijk in de omgang. Er is altijd begeleiding aanwezig waar je informatie aan kan vragen en waar je te alle tijden op terug kunt vallen. Ook zorgen zij ervoor dat er middelen zijn om jullie activiteit te kunnen uitvoeren, denk hierbij aan geld voor koffie met wat lekkers, frietje eten enz. De bezoekjes worden altijd in overleg gepland en kunnen zowel overdag, ’s avonds als in de weekenden plaats vinden.
Eisen
Beheers jij de Nederlandse taal en kun jij wat tijd vrij maken? Houd jij je aan gemaakte afspraken? Dan krijg je een dame te zien die dan ontzettend blij zal zijn om je te zien en het superleuk vindt dat je voor haar komt. We hopen dat jij hier ook blij van wordt en je met enthousiasme wil aanmelden om kennis met haar te maken.
Werkadres
Panheelderweg 3
6097 AH
Heel
06-51865204
Contactpersoon vacature
Margo Abels
Contactpersoon bereikbaar
van dinsdag tot en met vrijdag
Welke doelgroep
mensen met een verstandelijke beperking
Groepsgrootte doelgroep
1
Leeftijdscategorie doelgroep
volwassenen
Duur vrijwilligerswerk
onbepaald
Werktijden
in overleg
Minimum aantal uren
in overleg
Aantal vrijwilligers
1
Gewenst geslacht vrijwilliger
N.v.t.
Gewenste ervaring
n.v.t.
Gewenste eigenschappen
n.v.t.
Leeftijd vrijwilliger
n.v.t.
Proefperiode
Ja
Te weten
(-)
Reiskostenvergoeding
Ja
Onkostenvergoeding
Ja
Begeleiding
Ja
Hoe wordt de vrijwilliger ingewerkt
Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van het bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen st. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk beperkte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënterende gesprek. Heb je interesse, meld je dan aan….je bent altijd welkom!
Vrijwilligers - overeenkomst
Ja