Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Uw Keuze

Activiteitenondersteuner

Vacaturenummer
LEU000468
Doelgroep
Gehandicapten
Organisatie
St. Anna
Doelstelling organisatie
St. Anna biedt verblijf, ondersteuning, advies en begeleiding aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking en/of hun familie, voornamelijk in de regio Noord- en Midden-Limburg. De ondersteuning kan plaatsvinden op verschillende gebieden: van wonen, werken, dagbesteding en vrijetijdsbesteding tot behandeling, begeleiding en crisisopvang. De centrumlocatie in Heel bestaat uit woningen, activiteitencentra en ondersteunende diensten. Hiernaast beschikt St. Anna over een gevarieerd aanbod aan woningen op diverse locaties in Limburg.
Taakinformatie
Wij zijn op zoek naar een vrouwelijke vrijwilliger voor een vrouw van 26 jaar met een licht verstandelijke beperking, om allerlei leuke activiteiten mee te ondernemen. Onze bewoonster houdt van gezelligheid en vraagt een maatje die met haar komt buurten. Andere activiteiten die ze erg leuk vindt zijn: fietsen, wandelen, sporten maar ook samen koken en bakken. De leeftijd van de vrijwilliger speelt geen enkele rol. Het is wenselijk wanneer je in bezit bent van he rijbewijs en mogelijk ook een auto in je bezit hebt.
Eisen
Ben jij de spontane, gezellige vrijwilligster die ondernemend is en tijd vrij kan maken op woensdagmiddag, in de avond of in het weekend? De tijden van bezoek worden aangepast aan de voorkeur van de vrijwilligster.
Werkadres
Heerepad 23
6097 DJ
Heel
0475-579921
Contactpersoon vacature
Margo Abels
Contactpersoon bereikbaar
di-wo-do-vrij
Welke doelgroep
verstandelijke beperking
Groepsgrootte doelgroep
7 clienten
Leeftijdscategorie doelgroep
jong volwassenen vanaf 26 jaar
Duur vrijwilligerswerk
onbeperkt
Werktijden
in overleg
Minimum aantal uren
1
Aantal vrijwilligers
1
Gewenst geslacht vrijwilliger
N.v.t.
Gewenste ervaring
n.v.t.
Gewenste eigenschappen
n.v.t.
Leeftijd vrijwilliger
n.v.t.
Proefperiode
Ja
Reiskostenvergoeding
Ja
Onkostenvergoeding
Ja
Begeleiding
Ja
Hoe wordt de vrijwilliger ingewerkt
Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliƫnten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriƫnteerde gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!
Vrijwilligers - overeenkomst
Ja