Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Uw Keuze

Activiteitenondersteuner

Vacaturenummer
LEU000435
Doelgroep
Gehandicapten
Organisatie
St. Anna
Doelstelling organisatie
St. Anna biedt verblijf, ondersteuning, advies en begeleiding aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking en/of hun familie, voornamelijk in de regio Noord- en Midden-Limburg. De ondersteuning kan plaatsvinden op verschillende gebieden: van wonen, werken, dagbesteding en vrijetijdsbesteding tot behandeling, begeleiding en crisisopvang. De centrumlocatie in Heel bestaat uit woningen, activiteitencentra en ondersteunende diensten. Hiernaast beschikt St. Anna over een gevarieerd aanbod aan woningen op diverse locaties in Limburg.
Taakinformatie
Creatieve Vrijwilliger gezocht! Vind jij het leuk om creatief met papier bezig te zijn, dan zijn wij opzoek naar jou!! Voor ons leerwerkbedrijf (activiteitengroep) zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die ons wil helpen in het afwerken van papieren producten tot een verkoopbaar product. We maken o.a. verjaardagskalenders, schrijfblokje en notitieboekjes. Daarnaast bestaan de werkzaamheden ook uit het inpakken van producten. De werkzaamheden voor je samen met onze cliënten uit. De cliënten binnen het leerbedrijf hebben een licht tot matige verstandelijke beperking. De creatieve lijn hebben we de hele week, dus kan iedere dag van de week. We zijn open op ma, di, do en vrij van 09.00 – 16.00 en op woe van 09.00 – 13.00 Lijkt je dit wat, neem dan snel contact met ons op!
Eisen
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die: * zich graag inzet voor anderen. *onze cliënten wil ondersteunen in de werkzaamheden. *enthousiast is.
Werkadres
panheelderweg 3
6097 AH
Heel
0475-579921
Contactpersoon vacature
Margo Abels
Contactpersoon bereikbaar
di-wo-do-vrij
Welke doelgroep
verstandelijke beperking
Groepsgrootte doelgroep
6
Leeftijdscategorie doelgroep
20-40
Duur vrijwilligerswerk
onbepaald
Werktijden
in overleg
Minimum aantal uren
in overleg
Aantal vrijwilligers
1
Gewenst geslacht vrijwilliger
N.v.t.
Gewenste ervaring
n.v.t.
Gewenste eigenschappen
n.v.t.
Leeftijd vrijwilliger
n.v.t.
Proefperiode
Ja
Reiskostenvergoeding
Ja
Begeleiding
Ja
Hoe wordt de vrijwilliger ingewerkt
Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!
Vrijwilligers - overeenkomst
Ja