Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Uw Keuze

Chauffeur

Vacaturenummer
LEU000404
Doelgroep
Dieren
Organisatie
Stichting Dierenambulance Midden Limburg
Doelstelling organisatie
Hulp verlenen aan alle zieke, gewonde en noodlijdende dieren. De dierenambulance maakt geen onderscheid tussen gezelschapsdieren en natuurdieren; wij proberen iedereen, die een probleem heeft met dieren, te helpen, waarbij het dierenwelzijn voorop staat. Dit alles binnen het kader van de wet en de bestaande afspraken met gemeenten, asielen en overige instanties.
Taakinformatie
Het aannemen en registreren van meldingen mbt dieren in nood en transport van dieren naar erkende opvangadressen, dierenarts of crematorium. Advies geven, hoe te handelen bij het signaleren van jonge mogelijk verweesde dieren en andere problemen mbt dieren. Het uitvoeren van besproken ritten tegen een vergoeding voor de dierenambulance. Het registreren en matchen van vermiste en gevonden huisdieren. Het schoonhouden van onze basis, ambulances en benches en overige materialen.
Eisen
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers, die een hart voor dieren en mensen hebben, die goed kunnen luisteren en precies zijn in het noteren van de meldingen en hanteren van de regels van de dierenambulance. Als vrijwilliger moet je ook direct kunnen handelen en stressbestendig zijn en zorgzaam. De vrijwilliger moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.
Werkadres
Graafschap Hornelaan 201
6001 AC
Weert
06-11295306
Contactpersoon vacature
Michelle Stempher
Contactpersoon bereikbaar
via bovenstaand nummer
Welke doelgroep
mensen en dieren van alle leeftijden.
Groepsgrootte doelgroep
je doet dienst met twee personen
Leeftijdscategorie doelgroep
collega vrijwilligers zijn tussen 21 en 80 jaar
Duur vrijwilligerswerk
onbeperkt
Werktijden
9.00-13.00/ 13.00-18.00/ 18.00-22.00/ 22.00-9.00
Minimum aantal uren
minimaal 5 uur per twee weken
Aantal vrijwilligers
onbeperkt
Gewenst geslacht vrijwilliger
N.v.t.
Gewenste ervaring
geen ervaring nodig, wel affiniteit met dieren
Gewenste eigenschappen
goed kunnen luisteren, nauwkeurigheid, rustig, stressbestendig, sociaal, liefde voor dieren
Leeftijd vrijwilliger
vanaf 21 -80 jaar
Proefperiode
Ja
Te weten
De vrijwilligersovereenkomst krijgt men bij de tweede informatie-avond en mag men ondertekenen, na het lezen van het reglement.
Reiskostenvergoeding
Ja
Begeleiding
Ja
Hoe wordt de vrijwilliger ingewerkt
De vrijwilliger neemt eerst deel aan twee informatie-avonden en wordt dan wederzijds besloten om door te gaan, dan kan de nieuwe vrijwilliger, ongeveer drie maanden mee draaien als aspirant met twee collega's. Als het na die periode goed gaat, mag de vrijwilliger zelfstandig diensten gaan draaien en is hij aspirant af. Er kan dan nog altijd advies gevraagd worden bij ervaren collega's.
Vrijwilligers - overeenkomst
Ja