Klikleudal.nl

Vrijwilligers voor mensen

Uw Keuze

Chauffeur

Vacaturenummer
LEU000576
Doelgroep
Gehandicapten
Organisatie
St. Anna
Doelstelling organisatie
St. Anna biedt verblijf, ondersteuning, advies en begeleiding aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking en/of hun familie, voornamelijk in de regio Noord- en Midden-Limburg. De ondersteuning kan plaatsvinden op verschillende gebieden: van wonen, werken, dagbesteding en vrijetijdsbesteding tot behandeling, begeleiding en crisisopvang. De centrumlocatie in Heel bestaat uit woningen, activiteitencentra en ondersteunende diensten. Hiernaast beschikt St. Anna over een gevarieerd aanbod aan woningen op diverse locaties in Limburg.
Taakinformatie
vrijwilligers gezocht voor het besturen van de elektrische huifwagen Wij zijn op zoek naar vrijwilligers om een elektrische huifwagen te besturen. Deze zetten wij in voor het vervoer van onze bewoners van en naar activiteiten buiten hun woning. Zowel rolstoelgebruikers als mobiele bewoners van alle doelgroepen maken gebruik van de elektrische huifwagen. De activiteiten bestaan uit kerkbezoek, diverse activiteiten welke worden georganiseerd door onze afdeling Team Vrije Tijd en lekker toeren op individuele vraag van de bewoner. Dit kan zowel op het eigen terrein zijn maar ook op de openbare weg. De huifwagen wordt 7 dagen per week ingezet. Vrijwilligers kunnen aangeven op welke uren, dagen, avonden en weekenden ze beschikbaar willen zijn en zullen door een collega vrijwilliger worden ingeroosterd. Daar waar nodig zal professionele begeleiding aanwezig zijn in de ondersteuning naar onze bewoners. De reiskosten naar de werkplek worden door ons vergoed. Ben jij de betrouwbare, geduldige vrijwilliger die het leuk vind om onze cliënten onvergetelijke momenten te bezorgen door de elektrische huifwagen te besturen en hier tijd voor vrij te maken? Dan is deze vacature op je lijf geschreven.
Eisen
Vrijwilligers moeten minimaal in het bezit zijn van een bromfietscertificaat, de voorkeur gaat uit naar mensen die in het bezit zijn van rijbewijs B. Na het afleggen van een proefrit, afgesloten met een goed resultaat, kun je meteen aan de slag.
Werkadres
Panheelderweg 3
6097 AH
Heel
0475-579921
Contactpersoon vacature
Margo Abels
Contactpersoon bereikbaar
di t/m vrij
Welke doelgroep
mensen met een verstandelijke beperking
Groepsgrootte doelgroep
op aanvraag
Leeftijdscategorie doelgroep
alle leeftijden
Duur vrijwilligerswerk
onbepaald
Werktijden
in overleg
Minimum aantal uren
in overleg
Aantal vrijwilligers
5
Gewenst geslacht vrijwilliger
N.v.t.
Gewenste ervaring
n.v.t.
Gewenste eigenschappen
n.v.t.
Leeftijd vrijwilliger
18-80 jaar
Proefperiode
Ja
Te weten
(-)
Reiskostenvergoeding
Ja
Onkostenvergoeding
Ja
Begeleiding
Ja
Hoe wordt de vrijwilliger ingewerkt
Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!
Vrijwilligers - overeenkomst
Ja